Прочитаєте за 2 хв 13 Лют 2023

Великий крок в історії вуличного одягу преміум-класу! Answear.com, Sneakerstudio та PRM вирушають у захоплюючу подорож разом!

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Ми об’єднуємо свої сили, зусилля і багаторічний досвід з двома унікальними брендами! Sneakerstudio – один із лідерів з продажу кросівок і вуличного одягу в Центральній і Східній Європі та новий бренд вуличної моди преміум-класу – PRM, стане частиною нашого світу.

Ми завершуємо наше бачення максимально комфортного простору для створення власного, безкомпромісного стилю. Ми використовуємо наш потенціал і пристрасті, щоб шукати та пропонувати вам найбажаніші глобальні бренди lifestyle. Наша натхненна пропозиція виходить на новий рівень! Портфоліо Answear.com доповнять гравці, які знають усе про кросівки та вуличний одяг: Sneakerstudio та PRM.

“Нам сподобалися бренди, які особливо виділяються своєю унікальною пропозицією преміальних кросівок і вуличного одягу. Завдяки цій комбінації ми розширюємо сферу нашої діяльності та здатність охоплювати нові групи клієнтів за допомогою спеціальних лінійок продуктів, включаючи покоління Z або клієнтів, зацікавлених у продуктах преміум-класу та класу люкс”, – Krzysztof Bajołek, президент правління Answear.com

Sneakerstudio – все, що вам подобається в кросівках

Ви любите кросівки, гарний дизайн і різноманітну вуличну культуру? Вам сподобається Sneakerstudio! Бренд lifestyle та кросівок вже кілька років цінується, особливо молодим поколінням, яке хоче створити свій індивідуальний, безкомпромісний стиль. Його асортимент включає товари з логотипами Adidas Originals, New Balance, Carhartt і Veja. 

Sneakerstudio відомі не тільки в Польщі, вони реалізують продукцію по всій Європі через свій англомовний сайт. Сам бренд народився 2015 року в краківському Казімєжі, де розташований його стаціонарний бутик на вулиці Starowiślna, 55, яка вже стала культовим місцем для місцевих снікерхедів, артистів та шанувальників вуличної культури.

PRM – елітний вуличний одяг

Унікальні колаборації, обмежені колекції, найбажаніші кросівки… Це квінтесенція PRM, відносно свіжої концепції, яка поєднує світ вуличної моди з унікальними дизайнерами з усього світу. Саме тут ви знайдете розкішні та культові бренди вуличного одягу: Y-3, A.P.C, Marni, A-Cold-Wall, MISBHV та Rick Owens. Ви можете ознайомитися з пропозицією PRM онлайн або в атмосферному бутіку, який розташований в самому центрі Варшави, на вулиці Świętokrzyska 16, і його відвідують ікони стилю, популярні інфлюенсери та справжні шанувальники вуличного одягу.

Читайте інші статті