Прочитаєте за 3 хв 27 Чер 2024

Наймодніші сумки сезону 2024. Що додати у свій гардероб?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Жіноча сумочка – це аксесуар, який виконує не тільки практичну функцію, але й стає окрасою будь-якого образу. Не можна заперечувати, він є одним з найулюбленіших у більшості жінок. Багато хто з них колекціонує сумочки, інші, навпаки, роками залишаються вірними одній моделі. Ми відкриваємо для вас останні тенденції сезону!

Модні сумки – must-have серед аксесуарів

Останні кілька років крихітні сумочки з’являються всюди. Цьогоріч вони все ще будуть присутні в жіночих образах, але в значно менше, ніж раніше. Мікромоделі на ланцюжку або ремені – це насамперед прикраса, а не функціональний аксесуар. Їхній невеликий розмір не дозволяє зберігати в них багато речей, але вони ефектно доповнюють будь-який образ.
Багато брендів пропонують невеликі варіанти сумочок на це літо, але в модних рейтингах лідирують набагато більші за розміром. Розмір XXL, який може вмістити буквально все, став новим фаворитом серед жінок і самих дизайнерів. Важливо, що ми носимо такі версії класичним способом, тобто тримаючи їх за ручки або на плечі.

Які моделі сумочок будуть в тренді?

Модна сумка 2024 року відрізняється цікавою формою, кольором і яскравими елементами. Популярних фасонів багато, тому складно однозначно вибрати фаворита. У цьому сезоні справжнім хітом стають місткі шопери, хобо, корзинки, подовжені сумки-багети та плетені сумки. Крім того, великою популярністю користуються клатчі-конверти. Деякі форми дуже незвичні, інші – справжня класика.

У гардеробах модниць переважають прямокутні модні сумочки на коротких ручках, ті, що нагадують літеру U. У літньому сезоні передові позиції займають чорні моделі, хоча дизайнери використовують цілу гаму кольорів. Сині, рожеві, червоні, бордові, зелені та металеві відтінки – вони конкурують з свілими тонами і трендовими візерунками, особливо в клітинку. Також у відділі аксесуарів популярними стали м’яка шкіра та прозора текстура.

Cтильні варіанти сумочок на різні випадки

Зауважте, що модні сумки в 2024 році є важливою частиною вбрання. Монохромний образ, якщо його доповнити аксесуарами, гарантує стильний вигляд, так само як і вибір контрастного елемента, щоб підкреслити класичну основу. Корзинки та інші сумки в клітинку стануть в нагоді на відпочинку і в повсякденному житті, хоча бажано поєднувати їх з елегантним одягом на противагу, наприклад, з вишуканим костюмом. Великі клатчі будуть ідеальним варіантом для вечірок, а також чудово підійдуть для офісних комбінацій. Мікро-версії сумочок, прикріплені до більших, забезпечать цікавий ефект, набуваючи при цьому функціональності.

Щоб отримати стильний аксесуар, не обов’язково витрачатися на нову сумочку. Невеликий, але важливий тренд сезону – прикрашати улюблену модель великою кількістю брелоків. Кольорові намистини, талісмани, підвіски, ланцюжки, помпони, ремені – деталі, якими прикрашають сумочки, бувають різними. Важливо, що не обов’язково використовувати готові вироби, а можна їх створити власноруч. Старий аксесуар, прикрашений безліччю деталей, перетворюється на модну сумку 2024 року, яка неодмінно доповнить будь-який образ.

Сумочка на літо 2024: хіти, які потрібно носити з собою

It-bags, або сумочки, які є об’єктом бажань всіх модниць цього сезону, є одним з головних трендів, але вони також можуть залишатися в гардеробі протягом багатьох років, незважаючи на постійні зміни у світі моди. У цьому сезоні лідирує бордовий колір, особливо на аксесуарах. Сумки 2024 року в цьому відтінку – неймовірні. Не менш цікавого ефекту можна досягти в поєднанні з літніми речами спокійних тонів. Це робить їх ідеальним доповненням до гардеробу будь-якої жінки, незалежно від її стилю. Статус it-bag цього року обов’язково дістанеться м’якій великій сумці-шоперу, яку можна носити по-різному – під пахвою, на плечі чи передпліччі, або затиснутою в руці. Чим більший виріб, тим краще, хоча розмір повинен бути пропорційним вашій фігурі. Великі фасони того ж кольору, що й сукня чи костюм, чудово впишуться в образ, тоді як контрастні моделі привернуть до себе всю увагу. Тому спосіб носіння залежить від того, якого ефекту ви хочете досягти.

Стильні сумочки літа 2024 – це плетені сумки, шопери і клатчі-конверти, але з незвичним доповненням: товстим ланцюжком замість класичного ремінця. Також до свого гардеробу можна додати сумочку прикрашену металічними елементами, блискучими камінцями, паєтками, металевими пластинами або каскадом китиць, які також красиво переливаються на сонці. Ми гарантуємо, що ці деталі повністю перетворять ваші повсякденні образи!

Читайте інші статті